Str. DRUMUL CRETESTILOR NR. 96, Bucuresti comenzi@workwear.ro 0727.605.541

Shipping

Comanda va pleca catre client direct din depozitul Mascot International situat in Danemarca. Livrare se va efectua prin curier rapid prin firma de curierat GLS International pe teritoriu Uniuni Europene si GLS Romania pe teritoriul Romaniei.

Livrarea se face in termen de 5-7 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii.

Exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificari (de exemplu perioada de Black Friday si/ sau de Craciun).

O comanda depusa Vineri se va livra incepand cu Luni urmatoarea saptamana.

Nu se fac livrari Sambata si Duminica.

În momentul primirii produselor de la curier, clientul are obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care constata ca este deteriorat si / sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si / sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati fie la adresa de e-mail comenzi@workwear.ro, fie la numarul de telefon 0727605541 - Departamentul Relatii cu Clientii, pentru a ne comunica acceptul sau refuzul dvs. In acest din urma caz, daca ati efectuat plata on line vi se va returna contravaloarea produselor.  Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informati despre existenta lor la momentul receptionarii produselor.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor.

Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezintă confirmarea dvs că ati primit un colet integru, sigilat. In acest caz, va rugam sa pastrati atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda o perioada de 30 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decideti sa efectuati un retur de marfa. Pentru mai multe detalii cu privire la retururi va rugam sa consultati sectiunea « RETUR ».

De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către Cumpărător.


Costul livrari

Pentru fiecare comanda se va percepe un cost fix de 17,85 Euro (TVA inclus), calculat la cursul BNR + 1% din ziua efectuari comenzi.

In functie de numarul produselor comandate si de stocul disponibil in momentul comenzi, o comanda poate avea mai multe livrari asociate, dar indiferent de numarul acestora taxa de transport se va percepe o singura data, atunci cand este cazul. Dupa procesarea comenzi in depozitul Mascot Internationa, fiecare client va primi pe email, numarul/numerele de urmarire al expeditiei (AWB) asociat/asociate comenzii sale.


Plata produselor

Plata produselor workwear.ro se face:

- Online cu cardul (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).) prin intermediul platformei Mobilpay. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Pentru protectia clientilor, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

-Transfer bancar in contul RO72 BTRL 0430 1202 K913 62XX, deschis la Banca Transilvania.

- Online in rate egale fara dobanda prin card de credit emis de Banca Transilvania. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

(Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsele dorite? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2 sau 3 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Gold, STAR Platinum, STAR Forte pentru Medici.