Str. DRUMUL CRETESTILOR NR. 96, Bucuresti comenzi@workwear.ro 0727.605.541

About Us

Kristal Promotional SRL – workwear.ro

Incepand cu anul 2015, Kristal Promotional SRL a devenit distribuitor pentru Romania si Europa de Est a echipamentelor de lucru Mascot Workwear. 

Din 2015 pana in prezent am vandut peste 10.000 de produse Mascot in Romania si Bulgaria.

In 2020 am lansat primul si singurul magazin online dedicat echipamentelor de lucru marca Mascot Workware.


Mascot WORKWEAR- tested to work!

Informații cheie

    • Înființat în 1982,

    • Proveniența: Danemarca

    • Producție : Vietnam, Laos

    • Sortiment : 28.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii și pantofi de lucru .

    • Misiune: Dezvoltarea, producerea, comercializarea și vânzarea celor mai bune articole de lucru și încălțăminte de siguranță din lume.


Mascot este producător specializat de echipamente de lucru și protecție, cu o mentalitate scandinavă, oferă cele mai performante echipmente, cu un sortiment variat adresat meșterilor profesioniști și persoanelor care lucrează în sectorul serviciilor, al transporturilor și al industriei. Materialele folosite de înalta calitate și durabilitate precum TENCEL®, COOLMAX®, CORDURA® etc. ofertă confort , siguranța și design.

Gama Mascot este împărțită în sortimente în funcție de sectoarele de utilizare si coperă toate categoriile de lucru, astfel se pot alege produse specifice fiecărei necesități .


    • Generic – pentru toate industriile :

MASCOT® UNIQUE

Gama bi-coloră Unique oferta un design elegant și diferit, ideal pentru activitățiile zilnice de lucru. Din material textil TENCEL®, confortabil și potrivit pentru spălatul industrial. 

Produse: Una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse MASCOT, cuprinde opt combinații bi-colore de materiale și două variante monocrome. Articole recomandate pentru o gamă largă de lucrători din industrie și construcții.

MASCOT® AQUA

Echipamente impermeabile ușor de purtat, anînd posibilitatea de a fi purtate peste echipamentul standard.

Produse : jachete și pantaloni impermeabili.

    • Construcții :

MASCOT® ADVANCED

O gama revoluționară de echipamente ce folosește materiale strech, acesta oferă atât confort cât și libertate de mișcare . Proiectat și testat pentru a rezista în toate tipurile de vreme - rece, cald, vânt sau ploaie.

Produsele: pantaloni și pantaloni de lungime ¾ din materialesupraelastice ce ofera libertate de mișcare. 

În special purtate de: muncitori în construcții și meserii, care au nevoie de cele mai bune articole de lucru.

MASCOT® HARDWEAR

O gamă largă de articole cu o croială modernă și ergonomică

Produse și pantaloni scurți și lungi , veste cu suport pentru scule, geci de iarnă

Ideale pentru muncitorii în construcții sau cei care vor să reflecte un stil vestimentar discret, produse ideale și pentru femei.

MASCOT® YOUNG

Ideală pentru cei nonconformiști această gamă oferă libertate de mișcare și impact vizual plăcut datorită cusăturilor în contrast, materialelor și croielii . Include pantaloni lungi și scurți , jachete și geci impermeabile.

MASCOT® MINI

    • Industrie:

MASCOT® LIGHT

O selecție de articole confecționate din materiale ușoare, cusaturi triple pentru rezistență. Se adresează lucrătorilor din instrustie cu o gamă de culori  închise. Ideale pentru echiparea de vară.

MASCOT® INDUSTRY

Confecționate special pentru curățare industrială cu certificare EN ISO 15797, aceste textile pot rezista la spălarea și uscarea industrială care garantează proprietățiile de durabilitate extinsă a materialelor si culorilor.

Produse din bumbac 100% natural, panză canvas și tercot, atât pentru vară cât și pentru iarnă. Echipamente pentru toate secțiunile industriale. 

Pentru cei care lucrează în mendii umede sau afară.

MASCOT® IMAGE

Echipamente confecționate din tercot cu o croială clasică, în combinații de culori .

MASCOT® ORIGINALS

Gama originală de echipamente care cuprinde geci și combinezoane pentru iarnă.

    • Servicii:

MASCOT® FRONTLINE

Pentru cei care lucrează cu publicul în domenii precum transport, instalații sau ingineri se recomandă această gama cu articole croite clasic, include denim, pulovere, cardigane, tricouri polo etc.

    • Esențiale :

MASCOT® CROSSOVER

Piestele esențiale de lucru se regăsesc în această categorie. Cuprinde triocuri, bluze, cămăși și lenjerie de corp. Sunt recomandate pentru toate grupurile profesionale. Lenjeria de corp este potrivită în special pentru cei care lucrează în frig.

    • Echipamente de siguranță și protecție:

Echipamnete de protectie cu standarde certificate din gama  EN471: 

MASCOT® MULTISAFE

O combinație unică, oferind cele mai înalte niveluri de siguranță, cele mai bune caracteristici și un confort excelent. Anti-static, antiacid și ignifug. Îmbrăcăminte de protecție multiplă - chiar și pentru sudarea cu flacără și arc. Gama include lenjerie de corp, produse de bază, îmbrăcăminte de iarnă și îmbrăcăminte de lucru cu sau fără elemente florescente.

MASCOT® SAFE SUPREME

O gamă largă de articole de îmbrăcăminte de lucru cu cel mai înalt nivel de siguranță de pe piață (EN ISO 20471) secțiunea este dedicată oamenilor care au nevoie de echipament de lucru fluorescent în orice moment al zilei.

MASCOT® SAFE LIGHT

Îmbrăcăminte de lucru superioară cu certificarea EN ISO 20471. În această gamă de produse, puteți găsi îmbrăcăminte de lucru fluorescentă funcțională, în două tonuri, care pune accent pe siguranță și confort; ideală pentru contractori, firme de construcții și companii publice.

MASCOT® SAFE COMPETE

Articole de protecție certificate EN 471 disponibile în opt culori și  tratament cu Teflon® pentru rezistență la murdărie. 

MASCOT® SAFE ARCTIC

Secțiune dedicată echimapentelor de protecție pentru vreme geroasă cu certificare EN471. 

MASCOT® SAFE AQUA

Îmbrăcăminte florescentă impermeabliă cu certificare EN471. 

MASCOT® SAFE CLASSIC

O gamă complementară pentru celelalte articole, cu tonuri fluorecente. 

MASCOT® SAFE YOUNG

Gama completă de echipamente cu certificare EN471 disponibilă în combinație de roșu și elemente. Reflectiozante.

    • Încălțăminte 

Oferă o varietate de modele pentru toate categoriile de protecție S1, S1P, S2, S3, S4, S5 toate certificate EN ISO 20345; ghete, pantofi, sandale modele clasice, casual, destinate industriei dar și accesorii pentru întreținere și suplimentarea confortului.