Str. DRUMUL CRETESTILOR NR. 96, Bucuresti comenzi@workwear.ro 0727.605.541

Jackets

2 culori
Fleece Jacket black
MACMICHAEL® WORKWEAR
216.42 lei
2 culori
Fleece Jacket black
MASCOT® UNIQUE
603.85 lei
2 culori
Fleece Jacket black
MASCOT® UNIQUE
327.11 lei
Fleece Jacket black
MASCOT® ORIGINALS
261.83 lei
6 culori
Fleece Jacket black
MASCOT® ACCELERATE
318.60 lei
6 culori
Fleece Jacket dark navy
MASCOT® ACCELERATE
318.60 lei
2 culori
Fleece Jacket hi-vis orange
MASCOT® SAFE ARCTIC
564.11 lei
3 culori
Fleece Jacket hi-vis orange
MASCOT® SAFE LIGHT
433.55 lei
3 culori
Fleece Jacket hi-vis red
MASCOT® SAFE LIGHT
433.55 lei

De ce este importantă jacheta protectie la locul de muncă. Jacheta protectie vant pentru exterior

  Jacheta protectie este importantă la locul de muncă, deoarece protejează utilizatorii împotriva riscurilor pentru sănătate și siguranță la locul de muncă. Denumit și echipament de protecție individuală, jacheta protectie reduce probabilitatea de rănire, boală și probleme legale și asigură un mediu de lucru sigur și fericit pentru toți.
Un echipament de protecție individuală recomandat de WorkWear se referă la articole de îmbrăcăminte și echipamente special concepute pentru a ajuta personalul să evite pericolele și rănile. Acestea sunt decise în mod obișnuit după efectuarea unei evaluări a riscurilor. Echipamentele de siguranță obișnuite ale echipamentelor de siguranță PPE pot include cizme de protecție, sticlă de protecție, căști și jacheta protectie specializate, dar depinde într-adevăr de tipul de lucru pe care îl desfășoară compania dvs. și de ce activități necesită protecție. Importanța unei jacheta protectie nu poate fi subliniată suficient. În prezent, majoritatea industriilor pun un accent puternic pe sănătate și siguranță.

  Fiind pregătit pentru locul de muncă îți îndeplinește datoria de angajator și te asiguri că forța de muncă rămâne protejată și fără vătămări. De obicei, jacheta protectie protejează zonele delicate, cum ar fi căști pentru cap și cizme rezistente pentru picioare. De asemenea, protejează caracteristici precum vederea și auzul , precum și gura și nasul pentru a preveni inhalarea substanțelor periculoase.
Orice industrie care prezintă un risc de zgomote puternice, praf, gaze, obiecte grele, substanțe chimice, suprafețe fierbinți sau substanțe, agenți biologici sau căderea resturilor, ar trebui să investească în îmbrăcăminte de siguranță și într-o jacheta protectie de calitate superioară. Într-o jacheta protectie personalul va fi protejat și apărat de orice eveniment neprevăzut care apare la locul de muncă. Este important ca oamenii să se știe protejați, iar un angajator va fi proteja, de asemenea, de amenzi în cazul unor controale.

Siguranța la locul de muncă cu o jacheta protectie este foarte importantă

  Jacheta protectie care are detalii reflectorizante, cunoscută și sub numele de îmbrăcăminte de avertizare cu vizibilitate ridicată, este realizată cu scopul de a semnaliza prezența utilizatorului în locuri și situații care pot cauza potențiale amenințări la adresa sănătății și siguranței acestora.
O astfel de semnalizare trebuie să fie eficientă în orice moment al zilei și al nopții, când este întuneric - la lumina lămpilor vehiculului, a farurilor, precum și a iluminatului stradal, de exemplu pe drumurile municipale. Jacheta protectie este frecvent utilizată de lucrătorii din construcții și cei care efectuează lucrări de întreținere pe autostrăzi și drumuri sau căi ferate, aeroporturi, sau personalul care lucrează în porturi.
Totodată aceste persoane ar fi indicat să aibă la îndemână și jacheta protectie vant. De asemenea, trebuie utilizat ori de câte ori există riscul ca un lucrător să se ciocnească sau să fie lovit de mașini sau obiecte în mișcare.

  Aceste tipuri de riscuri apar în instalațiile industriale și, de asemenea, în diferite tipuri de transport. Riscul de coliziune se aplică și lucrătorilor angajați ca șoferi. Șoferii sunt în mod special expuși riscului de a fi loviți de vehiculele care trec pe lângă ei în cazul unei opriri forțate din cauza unor probleme tehnice. De aceea o jacheta protectie îi apără de șoferii neatenți.
Riscuri similare apar și în timpul încărcării și descărcării vehiculelor, ia o jacheta protectie îi va ajuta să fie mult mai vizibili. Jacheta protectie cu elemente reflectorizante este folosită și de echipele de salvare medicală și de pompieri. Trebuie remarcat faptul că, în toate situațiile de risc atunci când se utilizează o jacheta protectie reflectorizantă, nu garantează siguranța completă, dar optimizează vizibilitatea adecvată și va reduce semnificativ riscul unui accident. Jacheta protectie reflectorizantă ar trebui folosită de orice persoană care circulă noaptea pe drumurile intens circulate.

Jacheta protectie vant este utilă mai ales persoanelor din construcții

  Jacheta protectie vant trebuie luată în considerare, mai ales dacă lucrați la înălțime, dacă lucrați afară, în spații deschise, unde primăvara sau toana vântul creează plăceri neplăcute, amplificând senzația de frig pentru organism. Luată în considerare alături de orice jacheta protectie, o jacheta protectie vant ar putea părea de prisos.
La urma urmei, chiar dacă o jacheta protectie vant este ușoară, adesea nu este suficient de impermeabilă pentru a evita o ploaie complet sau chiar o muncă exterioară realizată zilnic afară, prin ploaie. În ciuda acestui fapt, jacheta protectie vant ar trebui considerată un element esențial în orice kit de exterior. Respirabilitatea este principalul motiv pentru care jachetele de vânt sunt esențiale. Astfel, angajații vor fi protejați de îmbolnăviri, iar afacerea dvs. poate produce. Pentru orice angajator, dar și pentru angajat jacheta protectie vant și geci protectie iarna nu trebuie să lipsească din echipamentul pregătit pentru anotimpurile reci.

  A avea un strat de protecție împotriva vântului poate fi însă vital în anumite medii; vântul poate pătrunde prin lână și straturi de bază, iar frigul poate fi suficient pentru a provoca răni legate de frig, cum ar fi degerături. Soluția? O jacheta protectie vant. Iar pentru iernile friguroase, pentru orele petrecute afară este important să vă protejați corpul cu geci protectie iarna.
Cele mai bune geci protectie iarna sunt cele care nu numai că vă protejează de frigul și gerul de afară, dar vă oferă și impermeabilitate, protejându-vă de zăpadă. Unele persoane ar avea probabil nevoie de mai multe geci protectie iarna pe care să le schimbe, deoarece cele purtate pe timpul nopții, mai ales dacă conduc mașini mari, ar fi bine să aibă elemente reflectorizante. Atenție la izolație acestor geci protectie iarna. Această caracteristică determină cât de bine păstrează căldura și se descurcă în condiții de umezeală.

jacheta protectie
geci protectie iarna
jacheta protectie vant
Showing 1 to 24 of 407 (17 Pages)